torstai 21. toukokuuta 2015

Vanha kunnon D.F.



Sunnuntaina suunnattiin kohti Mexico Cityä (D.F.) tarkoituksenamme vierailla Jorman mummolla ja moikata serkkuja, tätejä ja setiä. Olemme superlaiskoja yhteydenpitäjiä ja ei oltu käyty D.F:ssä melkein 2 vuoteen! Toki he ovat käyneet täällä Querétarossa, mutta nyt oli jo aika tehdä vastavierailu. Sinne on kuitenkin vain kahden tunnin ajo, mikäli ei lähde matkaan ruuhka-aikaan.


Meksikolaiseen tyyliin valtaisan sunnuntailounaan jälkeen lenkitettiin Jorgen mummon saksanpaimenkoiraa, Rocky Balboaa. Raukkaparka ei koskaan pääse kunnon juoksulenkille, joten päätettiin antaa sille kunnon väsytys. Se on vielä pentu ja energiaa riittää vaikka muille jakaa. Ei se tottele tai tule luo kutsuttaessa, mutta ei myöskään hauku toisille koirille. Rauhallinen ja voimakas kuin härkä. Vastaantulijat kaikkosivat aika äkkiä ojan puolelle kun lähestyin selkeästi Rocky hallinnassani. Väsähdin jo parin minuutin jälkeen ja päätin jättää talutushommat suosiolla Jormalle ja tarttua mieluummin kameraani.


Kävelimme mummolan vieressä virtaavaa "jokea" pitkin. Ilma oli ihanan viileä ja auringon laskiessa ja ukkoskuuron lähestyessä kaikki näytti hetken tosi rauhalliselta vaikka miljoonakaupungissa oltiinkin.


Maanantaina puoliltapäivin meillä oli aika sovittuna Suomen Suurlähetystössä. Päätimme nyt vihdoin jättää viisumihakemuksen Suomeen. Jos ja kun lupa tulee niin muutamme sinne ehkä jopa tämän vuoden puolella. Ollaan ihan fiiliksissä, innoissaan ja peloissaan vuorotellen!


2 kommenttia :

  1. Vaude! Olette siiskuitenkin tulossa Suomeen, tervetuloa!

    Ihanan näköinen tuo mister RockyB. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, näin taitaa käydä :) apua!

      Rocky on kyllä soma<3

      Poista