Kuka?




Meksikoon vuodeksi opiskelemaan lähtenyt ja sille tielleen jäänyt seikkailija. Asustaa appelsiininpuolikkaansa kanssa Querétarossa, Keski-Meksikossa. Viettää arkipäivänsä suomalaisessa koulussa PR -henkilön nimikkeellä ja vapaa-aikansa seikkaillen vuorilla, viidakoissa ja milloin missäkin. Tervetuloa mukaan!

unskipunski@gmail.com

2 kommenttia :

  1. Moi! Mietin että onko sulla antaa vinkkejä johonkin "erilaiseen" salsaan tacoihin? Guacamolea, salsa verdeä yms on tullut tehtyä ja haluaisin kokeilla jotain uutta ja erilaista, kun on tulossa vieraita syömään maissitacoja. Pahoittelut, jos olet asiasta blogannut, oon vaan nyt kännykän kautta täällä...

    VastaaPoista
  2. Ville! Hyvä kysymys :D pitää alkaa postailla lisää salsareseptejä. Viime aikojen salsalempparini on ollut tölkkichipotlesta tehty salsa > pieni purkki säilöttyjä chipotleja ( Costeña -merkki, en tiedä löytyykö sieltä?) blenderiin ja pari tilkkaa vettä perään. Hiton hyvää eikä epäonnistumisen mahdollisuutta juuri ole. Sopii hyvin quesadillojen tai lihatacojen kanssa. Ja tää on sellanen pikaratkaisu jossei ole aikaa alusta asti tehdä.

    Kala -tai katkaraputacojen kanssa taas on hyvä joku habanerosta tehty salsa. Tässä yks yucatanilainen ohje: 2 habaneroa, 1 punasipuli, pala valkokaalia, pari retiisiä, limemehua ja suolaa > chileistä siemet pois, pilkotaan kaikki hienoksi ja lisätään limemehu ja suola, antaa muhia puoli tuntia ja valmista.

    Tein myös tosi hyvää salsaa kuivatusta chile moritasta mutta siitä laitan ohjeen erikseen :)

    VastaaPoista