maanantai 9. maaliskuuta 2015

Viikonloppuna




Jormalle pamahti jälleen parin viikon duunikeikka Michiganissa. Matkansa alkoi oikein vahvasti, sillä sunnuntai-aamulle tilattu lentokenttätaksi ei koskaan saapunut. Sain siis ripeän mission herätä ja lähteä heittämään herraa kentälle. Olen ajanut motarilla pariin kertaan päiväsaikaan ja kokemus oli ihan karmea. Nyt sitten ajoin puoliunessa pimeässä aamu-yössä isojen trailereiden keskellä. Taisin hieman täristä pelosta, mutta hengissä selvittiin molemmat.

Lauantaina oltiin anoppilassa juhlimassa Jorgen isän synttäreitä. Sunnuntaina pysyttelin kotona ja kokkailin shakshoukaa. Toki on mukavampaa jakaa sunnuntaipäivällinen jonkun kanssa, mutta maistui se näinkin.


Chillailin myös Lunan kanssa. Otettiin aurinkoa takapihalla, (tai siis itse otin aurinkoa, Luna vaani porkkanapuskien seassa ja hyökkäili sieltä kimppuuni). Leikittiin myös neidin lempparilelulla eli Walmartin paperisella leipäpussilla. Eli Luna menee pussin sisään ja hyökkää sieltä varpaideni kimppuun, yeah.



Oikeat lelut kuten kilisevät pallot, kissanminttu tai leikkihiiret eivät ole läheskään yhtä mielenkiintoisia kuin paperipussi, viinipullon korkit tai korvatulpat. Ollaan jo opittu kantapään kautta, että turha ostaa kalliita kissaleluja kun parhaimmat viihdykkeet näyttävät löytyvän ihan kotoa.



Jep, hulluilla on halvat huvit - idiooteilla ilmaiset.

2 kommenttia :

  1. Meillä on ihan sama kissanlelujen kanssa, kaikki muu (pampulat, paperipussit, pullonkorkit...) kiinnostaa paljon enemmän kuin oikeat lelut :D Kannattaa muuten olla varovainen korvatulppien kanssa. Siskon kissa söi pari vuotta sitten palasen korvatulpasta, joka sitten tukki kissan suolen. Kissa meni tosi huonoon kuntoon, eikä eläinlääkärit meinannut saada selville, mikä on vialla kun se pieni palanen ei näkynyt röntgenkuvissa...Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Kissa saatiin leikkauksella kuntoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui! Onneksi kissa selvisi :) ja kiitos varoituksesta! Ei olis tullut mieleen, että noinkin voisi käydä. Luna maistelee ja jyrsii ihan kaikkea, mut täytyy nyt yrittää vahtia vähän paremmin sen touhuja.

      Poista