perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kadonneita kesäkuvia


Löysin kolmen vuoden takaisia kesäkuvia. Ai, että tuli tulin iloiseksi katsellessa näitä!

Olin palannut Meksikosta ja muistan oikein hyvin tuon heinäkuisen päivän kun mentiin K:n kanssa lentokentälle noutamaan Thaikuista palannutta A:ta. Kolmen koplamme oli jälleen koossa!

comeback

A:n paluun kunniaksi pidimme tuona päivänä K:n luona lettukestit kera mansikoiden ja Lidlin vaniljajätskin.

lettukestit

Pitkin kesää hengailtiin milloin kenenkin luona, puistopiknikeillä tai Viikissä vattuvarkaissa. Jep, tunnustan...

P7120395

P7120384

piknik

muaja

kakella

Voi että miten huippua meillä oli. En voi tajuta että tuosta tulee pian kolme vuotta. Toivottavasti tämä kesä toisi meidät taas yhteen 


4 kommenttia :

  1. Oih, niin pitkä aikako siitä jo on, apuvaaa :D Tuli kyllä ihania muistoja mieleen kun kattoi näitä kuvia (ja kauhistelin vähän sitä miten tuhti oon ollut Thaimaasta tulon jälkeen xD) Vitsi, että toivon että teillä nappais nytten ja pääsisit käymään täällä Joensuussa kesällä ja voitais mennä Ilosaareen ja järveeen uimaan ja terdelle yhdessä! Ja tehdä lettuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no onhan tässä itse kukin muuttunut vuosien varrella :D just eilen kattelin meidän lukion 1. otettua AKU-yhteiskuvaa ja huomasin että naamani ainakin on ollut pinkeämmässä kuosissa :D

      Oi että Suomen kesä! Lettupartyt, uintia ja Ilosaarta, kuulostaa täydelliseltä!

      Poista
  2. Joo kyllä :D Kunnon tukkinaisen käsivarret miulla. Enkä nyt ihmettele, miksi yksi thaikkunainen sano miulle sillon "uuuu babyyyy!" ja osoitti miun mahaa, kun miulla oli tuo mekko päällä.

    Voi hitsi vieköön kun vielä sunnuntaina paisteli aurinko ja sit eilen tuli lunta koko päivän. TAKATAKATALVIIIII. (Muistatko sen biisin?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takatakatakatakatalviii, no eihän tuota voi unohtaa :D Toivottavasti lumet häipyy pian ja alkais arska paistamaan!

      Poista