tiistai 6. lokakuuta 2015

¡Nos fuimos!


Kahden kuukauden päästä on aikamoinen muutos edessä, sillä päätimme nyt vihdoinkin muuttaa Suomeen asumaan. Liput on jo hankittu (kissoille myös!) 10. joulukuuta eli reilun kahden kuukauden päähän.

Pelottaa ja jännittää, välillä pohditaan että ollaanko ihan pimeitä. Suomessa ja Euroopassa tilanne ei ole mikään ruusuisin etenkään töiden saannin suhteen, mutta uskomme että kaikki järjestyy.

botascollage1

Tällä hetkellä teemme valmisteluja muuttoa varten; lahjoitamme ylimääräiset romut, myytävät jutut julkaisemme Mercado Libressä, poistamme seinille ripustetut taulut, hyllyt jne. Kissat tarvitsevat vain terveystodistuksen viikkoa ennen lähtöä, mikrosirut on jo asennettu.

botascollage2

Kaikki on vielä auki asumisen, töiden tai mahdollisen opiskelun suhteen. Olen laittanut asuntohakemuksia Hki-Espoo-Vantaa akselille, toivotaan että sieltä irtoisi luukku. Joulukuun oleskelemme vanhempieni luona Imatralla ja tammikuun alusta toivottavasti meillä olisi jo oma koti, johon asettua karvapalleroiden kera.

botascollage3

Asiasta toiseen, olen himoillut vaquero -bootseja jo joitain vuosia, mutta en koskaan löydä a) hyvin jalkaan istuvia b) oikeanvärisiä c) ei liian cowboy -tyylisiä yksilöitä kunnes nyt. Cruzin Mercadolla on kauppa, jossa myydään kaikkea mahdollista vaquero ja charro -kamaa ja siellä bootseja hetken aikaa soviteltuani totesin että eivät ole minua varten. Yksikään pari ei kertakaikkiaan istu hyvin jalkaani. Sitten myyjä huomautti että he voivat ottaa mitat jalastani ja tehdä ne juuri itselleni sopiviksi. Värien lisäksi voisin valita kärjen ja koron muodon. Mahtavaa palvelua!

PA290031

PS. Kuinka monesta kuvasta bongaat kissan? Aina kun kaivan kameran esiin Luna tunkee väkisinkin tontille. Tyypissä on selkeästi näyttelykissan ainesta.

11 kommenttia :

  1. Oi kun teillä on jännät ajat edessä:) laitathan sitten raporttia miten meni muutto (erityisesti tietty kissojen kanssa lentäminen kiinnostaa). Tai kai meinaat jatkaa kirjoittelua SUomesta käsin?
    Ps. Samanalainen linssilude siellä, kuin meidän kissat. Onko ne muuten teillä vapaana pihalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvännäköiset buutsit, ei varmaan tuu Suomessa toisia samanmoisia vastaan!

      Poista
  2. En vielä tiedä miten blogin käy, jatkanko tätä, aloitanko uuden vai lopetanko kokonaan. Mut kirjoitan tänne varmaan jonkinlaisen loppuraportin et miten sujui :) kissojen osalta pelottaa et miten he selviää mut tehdään kaikkemme että muutto olis heille mahdollisimman mukava.

    Juu, kissat on takapihalla vapaana, välillä loikkaavat naapurin tontille mutta eivät pääse kadulle asti kuitenkaan. Tulevat aina itsestään takaisin viimeistään ruoka-aikaan mennessä hehe.

    Tuli kyllä kivat bootsit, kiitos vain!

    VastaaPoista
  3. Hui, jännää! Toisaalta saavutte parhaaseen aikaan, kun tämä vuoden "ihanin" aika (ainakin ulkomaalaisen silmin) on juuri päällä. Siitä sitten liikutaan koko ajan vain kohti valoisampaa ja lämpimämpää.

    Olisi kiva, jos jaksaisit kirjoitella vielä muutosta ja Suomielämästäkin.

    Niin, ja hienot buutsit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) kirjoitus -ja kuvausinto tuskin katoavat mihinkään eli varmasti palaan bloggailun pariin ainakin jossain vaiheessa.

      Joulukuu on kyllä kivaa aikaa etenkin jos on jo lunta <3 ja tammi-ja helmikuu kans!

      Poista
  4. Toivottavasti kirjoittelet Suomessakin. Minä löysin vasta hiljattain blogisi ja olen sitä lukenut pikkuhiljaa kummastakin suunnasta, uusimpia ja vanhimpia postauksia. On ollut hyvin mielenkiintoista, paljon sellaista mitä ei tule ajatelleeksikaan.

    Venla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hola Venla!

      Kiva kun löysit tänne ja mukava kuulla että meikäläisen turinat kiinnostaa :)

      Poista
    2. Hienoja kuvia ja makeat bootsit! Luulen myös, että täältä ei varmasti löydä samanlaisia, on niin uniikit :) Hyvä, että sait mieleiset kengät ja oli kyllä hyvää palvelua, kun ne on siun mitoin ja mieltymyksin tehty. Viimeisessä kuvassa kissan ilme on aika silmiin pistävä eli hauska kuva :D En malta enää oottaa että saadaan teidät kaikki Suomeen!

      Poista
    3. Tankjuu Cakes :) pian nähdään!!

      Huomasin vasta jálkeenpäin kuvia koneelle laittaessa tuon Lunan haukottelun :DD ei jäányt epäselväks hänen mielipide miu kuvailuista...

      Poista
  5. Tosi hienot bootsit. Mietin aluksi kuvia kattellessa, että et kai vaan ole laittanut niitä myyntiin muuton takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En oo laittanut myyntiin, nää tulee mukaan jos vaan laukkuun mahtuu :D

      Poista