maanantai 12. lokakuuta 2015

Chiqui kadoksissa


Lemmikin omistajan pahin painajainen on varmasti se kun oma rakas pallero katoaa. Chiqui lähti lauantaina omille teilleen eikä ole kahteen päivään kuulut mitään. Kävimme eläinlääkärillä laittamassa rabies -rokotteen ja kotiin saavuttuamme se sujahti takapihan ovesta ulos, kiipesi aidan yli naapuriin. Emme aluksi epäilleet mitään, sillä Chiqui seikkaili useinkin naapureiden pihoilla, mutta tuli aina takaisin.
chiquilostcarta
Kun toista ei vielä sunnuntai-aamunakaan kuulunut kotiin aloimme todella huolestua. Olemme etsineet sitä autojen alta, takapihoilta, viemäreistä siis ihan joka kolosta, mutta ei. Toissayönä ja tänään heräsin 4 aamulla ja etsin tunnin ajan taskulampun kanssa. Lunakin on huolissaan eikä tahdo syödä, maukuu vaan takapihalla.

Ahdistaa ajatella mitä toiselle raukalle on käynyt. Toivon niin että se on vain piiloutunut jonnekin ja palaa itsekseen kotiin.

10 kommenttia :

  1. Voi ei :( Ihan kamalaa!!! Toivottavasti tämä päättyy vielä hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan todella että Chiquimurmeli löytyy. Koko ajan päässä pyörii ties mitä kauhuskenaarioita mitä hänelle olis voinut sattua..

      Poista
  2. Hui kauhia... Toivotaan, että sillä olis vaikka vaan poikakaveri, jonka luona se hengaa, eikä olis sattunut mitään kummempaa. Luulisi senkin hokuttelevan takaisin kotiin, kun Luna maukuu perään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kun mainitsit niin nää molemmat tykkää hengailla yhden naapurin kollin, Cuadriton, kanssa. Onneks molemmat on jo operoitu! Luulen kyllä että todennäköisempää on että häá on jemmassa peloissaan. Luin että kun ne ovat pelkomoodissa eivät vastaa kutsuhuutoihin. Tänään aion haravoida kaikki naapureiden pihat perusteellisesti ja ripotella noita ylläolevia ilmoituksia jokaiseen tolppaan. En suostu antaa periks!

      Poista
  3. Voih! Tsemppiä! <3 Meidän kisulit teki katoamistemput muutamaan kertaan.. olivat poissa n. 3 päivää... joko tulivat itse lopulta takaisin tai sitten löysimme jostain palmupuun latvasta pelosta ja nälästä tärisemässä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että löysitte/tulivat takaisin! Eilen kiipeilin muurien yli naapureiden takapihoille etsimään mutta ei löytynyt. Nyt on mennyt jo 4 päivää :( oon vilkuillut puihin mutta en oo niin tarkkaan katsonut, tänään kiipeänkin sitten tarkistamaan kaikki puut lähialueella, kiitos vinkistä!

      Poista
  4. Toivottavasti kaikki päättyy pian hyvin.

    Venla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella toivon näin! Raastaa tällainen epätietoisuus...

      Poista
  5. Eikö Chiquista ole vieläkään mitään havaintoja? Niin kun odotin tapaavani sen sinisilmän joulukuussa, mutta hän päätti ilmeisesti toisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kuulunut :( etsinnät jatkuu...toivottavasti ihme tapahtuis ja hän pääsis turvallisesti kotiin.

      Poista