perjantai 23. lokakuuta 2015

Hurrikaani lähestyy


Sain juuri puhelimeeni varoituksen, että kohta mennään ja lujaa. Hurrikaani Patricia on hyvää vauhtia matkalla ja iskeytyy seuraavien tuntien sisällä Coliman, Jaliscon ja Nayaritin osavaltioihin. Täällä Querétarossa paistaa vielä aurinko, mutta katotaan mikä meininki on parin tunnin päästä...

Työkaverini kaveri on parhaillaan Puerto Vallartassa lukkiutuneena miehensä kanssa hotellihuoneensa kylppäriin. Menivät sinne viettämään rentoa vuosipäivää. Hän raportoi, että ihmisiä on evakuoitu turvaan, mutta nyt kaikki turvapaikat ovat ääriään myöten täynnä, joten loput ohjattiin takaisin koteihinsa ja hotelleihin odottamaan. Hotellihenkilökunta neuvoi heitä peittämään ikkunat sängyn patjalla, tunkemaan kaikki pyyhkeet ovenrakoihin, ladata puhelimet ja käyttää niitä vasta hätätilanteessa. Ikkunat tulevat kuulema lopulta pettämään, mutta rakennus ei kuulema romahda. Heidän huoneensa on seitsemännessä kerroksessa. Mitä helvettiä käy niille, ketkä asuvat maan tasalla lautahökkeleissä?

Tuntuu niin pöljältä istua tässä kun parin sadan kilsan päässä toiset valmistauvat siihen, että kohta kaikki ympärillä oleva pyyhkiytyy pois.




4 kommenttia :

  1. Jaiks.... Toivottavasti ei saa pahempaa tuhoa aikaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan ettei. Hirveintä olis tuo odotus kun ei voi paetakaan.

      Poista
  2. Lukiessani eilen uutisia hurrikaanista tulit tietysti heti mieleeni. Kuten juuri yhteen toiseenkin blogiin kirjoitin, maailman tapahtumat tulevat ihan erilailla lähelle näiden teidän blogienne kautta, kuin uutisoinneista.

    Käsittämätöntä millaisia luonnonvoimat voivat olla.
    Venla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot oikeassa, aina uutisia lukiessa tulee mieleen joku ulkosuomalainen joka asuu kyseisessä paikassa! Onneks tää hurrikaani loppujen lopuks muuttui ihan tavalliseksi myrskyksi eikä isompia tuhoja tullutkaan.

      Poista