lauantai 22. tammikuuta 2011

Töttöröö! Seikkailut Mehikossa jatkuu: kuten aiemmin kerroin tarkoitus oli viettää viikonloppu Mexico Cityssä mutta suunnitelmiin tuli viime hetken muutos ja päätimme siirtää reissua ensi viikonlopulle. Hieman ketutti siirtää odotettua matkaa, mutta toisaalta rakas kotikaupunkimme tarjoaa myös loputtomasti viihdykettä: tänään lauantaina Infected Mushroomin keikka ja huomenna Mercado de la Cruzin joka sunnuntaiset hulinamarkkinat.

Lauantaina oltiin Andresin kaverin syntymäpäivillä. Illan tapahtumat kuvakoosteena:


"Ja tänään täällä Elen keittiössä valmistetaan meksikolaista perinnejuomaa, palomaa."

The perfect couple.

Käytiin hakemassa maailman parhaimmat burgerit avocadolla ja ananaksella höystettynä. Voittaa McBurgerit 100-0.
Yhtäkkiä paikalle pamahti mariachityylinen bändi soittamaan. Juhlat senkun parani!

Seuraana päivänä lähdettiin Mercado de la Cruzin sunnuntaimarkkinoille.  Mukaan lähti leffoja 12 pesolla, paitoja ja tietenkin 10 kassillista hedelmiä. Sunnuntai on Meksikossa päivä jolloin tavataan ystäviä ja perhettä, syödään ja juodaan yhdessä. Saatiin kutsu Andresin perheeltä liittyä sunnuntaipäivälliselle. Paikalla oli koko suku, siskot, veljet, vaarit, mummot, sedät, tädit, serkut ja naapurin koira. Andresin isä oli valmistanut taivaallisen hyvää paellaa. Meksikolaiseen tapaan ruokaa oli taas valmistettu kokonaiselle armeijalle ja usean santsikierroksen jälkeen olo oli kuin meriaamiaisbuffetin jälkeen. Jälkiruoaksi oli ahdettava vielä persikkamoussea ja suklaakakkua...ja kyytipojaksi palomaa eli tequilaa, squart -limua ja limeä.

Koulu syö turhan paljon arvokasta vapaa-aikaa, mutta onneksi siinä välissä ehtii tehdä kaikkea mukavaa, kuten käydä bänditreeneissä. Tiistaina kaverimme Neto sitten tuli noutamaan meitä Elinan kanssa bändinsä treeneihin. Oltiin aiemmin puhuttu että halutaan Elinan kanssa nähdä bändi livenä mutta keikkojen puutteessa saimme kutsun seuraamaan bändin harjoituksia.






Our contribution to the wall of arts. m&m stands for México and Music

Niinkuin Dave Lindholm sanoisi

©Ele

Tällä hetkellä bändi on nimetön. Imber -nimi päätettiin hyllyttää siinä vaiheessa kun nimelle haettiin tekijänoikeuksia ja jostain päin palloa (Marokosta?) löytyi samanniminen bändi. Bändi on saanut vaikutteita Beatlesista, Led Zeppelinistä, Pink Floydista. Omasta mielestäni musiikki kuulosti Beatlesin, Zeppelinin ja Lemonatorin sekoitukselta espanjankielisillä sanoilla. Me gusta mucho! Bänditreeneistä tulee joka tiistainen perinne.

Ilta jatkui dominon pelaamisella ja kauhutarinoilla Acapulcosta ja Veracruzista. Kyseisissä mestoissa on viime aikoina ollut levotonta, etenkin huumekartellien omistamissa yökerhoissa. Pyssyt ovat paukkuneet ja jengiä pistetty kylmäksi, joten suunniteltu Acapulcon reissu vaipui kyseisten tarinoiden jälkeen unholaan. Kalenterissa näyttäisi olevan tyhjä päivä 7.2 kohdalla ja mikäli tämän hetkiset suunnitelmat tulevat toteutumaan meidän löytää 3.2 alkaen Ixtapasta, pikkukaupungista Tyynenmeren rannalta. Biitsi, here we come!



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti