lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kissasirkus


Joskus kun tylsistyn kunnolla tai minulla on mieli maassa katson Youtubesta kissavideoita. Ne ovat parasta viihdettä ikinä! Kissojen hupsuus ja kömmellykset ovat niin viattomia ja hauskoja ettei voi muuta kuin nauraa. Nyt Lunan ja Chiquin (lausutaan Tsiki) myötä on meillä kotona oma kissasirkus, jota saan seurata päivittäin.



Bongasin eräässä ravintolassa sellaisen vanhanaikaisen lelumasiinan, johon työnnetään kolikkoja ja sitten se sylkäisee ulos muovipallon, jonka sisällä on "hieno" yllärilelu. Meille sattui tuollainen sähköinen ötökkä, joka osoittautui ihan parhaaksi kissanleluksi! Ainakin siksi aikaa kun siinä virtaa riitti. Parin päivän jälkeen se oli jo kuollut kaveri.








Kotiini tullessa ne ovat jo oven takana maukumassa ja kun ovi vihdoin aukeaa molemmat syöksyvät kehräten tervehtimään ja kiehnäämään jalkoihin. Niiden temput ja kommellukset saavat minut aina repeämään nauruun etenkin niinä päivinä kun mikään ei tunnu sujuvan.



Illalla nukkumaan mennessäni ne kömpivät viereeni lämmittämään ja aamulla herätessä ovat vieläkin samassa paikassa ♥

6 kommenttia :

  1. En ole kissaihminen, mutta kissavideot saa kyllä aina hyvälle tuulelle. Tuo viimeinen yhteiskuva on kyllä kanssa aika lutunen!

    Ja sitten täysin aiheeseen liittymättä; videota katsellessa muistin, kuinka kaipaan kivilattioita! Niin helppoja pitää puhtaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkistyn aina kun ne halailee ja pesee toisiaan niinkuin tuossa mainitsemassasi kuvassa. Voi hupsuja!

      Oon niin samaa mieltä kivilattioista! Tosin täältä uupuu kunnon pölynimurit, joten harjalla joutuu lakaisemaan mikä on ihan hanurista. Ostettiin imuri kissankarvojen vuoksi, mutta se osottautui ihan sudeksi. Saisinpa teleportattua suomalaisen imurini tänne!

      Poista
  2. Oi kuinka ihanat kissat teillä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan nuo aika lutuisia :) kiitos kommentistasi!

      Poista
  3. Aw mita sopolaisia!! JA mahtava tuo nukkuma-asento kahden tuolin paalla :DD
    Nyt vasta nain taman postauksen, Huomasin, etta jostain syysta sun viimeaikaiset postaukset ei oo paivittynyt mun Bloggerin etusivulle...outoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Chiqui nukahtaa ihan minne vaan :D
      No on outoa! Oonkohan vahingossa säätänyt jotain asetuksia hmm...täytyy tutkia.

      Poista