tiistai 9. kesäkuuta 2015

Action viikonloppu


Perjantaina juhlittiin Jorman ystävän häitä. Vaikka työviikon jälkeen laiskottikin lähteä ulos niin oli kyllä mukava ja rento ilta. Matkalla hääpaikalle eksyimme ja saavuimme kesken siviilivihkimisen, ups. Ei kuitenkaan oltu onneksi ainoat myöhästelijät ja virallisten toimitusten jälkeen siirryttiinkin sitten tärkeimpään eli itse bileisiin.


Ohjelmassa oli mitä häissä nyt aina on; ruokaa, juomaa ja tanssia. Puheita ei pidetty, mutta morsian veti vaikuttavan flamencoesityksen miehelleen. Puolilta öin lähdimme jo kotia kohti, sillä meillä oli suunnitelmia seuraavalle aamulle.


Lauantaina suuntasimme Sierraan viimeisen yhteisen viikonloppumme kunniaksi. Tai no viimeisen kolmeen seuraavaan kuukauteen. Ensi lauantaina Jorge häipyykin jo Gringolandiaan, yyh.



Kohteena meillä oli tällä kertaa Cuatro Palos, Sierran ja Querétaron korkein kohta. Paikallisesta kylästä matkaamme tarttui tuo kuvassa oleva karvaturri. Se lähti seuraamaan meitä kai ruoan toivossa ja hengasi telttamme vieressä koko yön. 









Maisemat olivat lievästi sanottuna henkeäsalpaavat. Reilussa 2700 metrin korkeudessa, vuorien ja pilvien yläpuolella silmä ja mieli todellakin lepäsivät.


Oli taas ihan huippureissu vaikka jäikin lyhyeksi. Olisin viettänyt oikein mielelläni ainakin pari päivää lisää noissa maisemissa. Niin kaunista, puhdasta ja rentouttavaa.

6 kommenttia :

  1. Komea hääpari ja komeat maisemat teidän telttaretkellä! Tsemppiä tuleviin kuukausiin!

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi mitka maisemat taas! Onko nuo vuoret kaukanakin teista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä upeeta! No olihan nuo kilometrien päässä, en tarkkaan osaa sanoa kuinka kaukana mutta tuossa korkeimmassa kohdassa jossa oltiin korkeus oli 2727 metriä merenpinnan yläpuolella. Vähän jänskätti istua tuolla reunalla :D

      Poista
  3. Upeita maisemia todellakin, ei haittais tuolla telttailla ollenkaan :)
    Tsemppiä seuraavien kuukausien kanssa, aika menee onneksi nopeesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gracias! Toivon todella etta aika menee nopsaan :D

      Poista