perjantai 24. huhtikuuta 2015

Mia aka Chiqui-Murmeli


Kittyn poismenon jälkeen Luna oli apea. Pienen pohdinnan jälkeen suunnistimme Jurican löytöeläinkotiin, josta kävimme hakemassa uuden karvapallon.


Hän on 400 -grammainen pentu, joka oli löydetty äitineen ja veljineen kadulta viikko sitten. Arvioivat iäksi noin kaksi kuukautta, mutta voi olla pienempikin. Nimeksi hälle annoimme Mia. Nimitämme häntä myös Chiqui-Murmeliksi eli Pikku-Murmeliksi. Heillä on Lunan kanssa reilusti kokoeroa, mutta eiköhän tuo parissa kuukaudessa tasaannu. Ja pikkuisella on aika hurjat leikit, eipä jää ainakaan hullun Lunan kynsiin!



Lunalta meni viisi päivää uuden karvapallon hyväksymiseen. Sähinöiden jälkeen ne painivat jo yhdessä ja jahtaavat toistensa häntiä kuin viimeistä päivää. Luna on muuten ihan täysi kopio pikkuisen emosta: harmaa, vihreäsilmäinen ja pitkäkarvainen turrikka. 


8 kommenttia :

  1. Voi vitsi, mikä otus! Mun serkku kasvattaa tuonnäköisiä kissoja. On noi aina yhtä veikeät nuo syvänsiniset silmät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hällä on tuollainen persialainen väritys! Ei kyllä mitään hajua onko hän jonkin sortin "rotukissa" ja jos olis niin mikä rotu olis kyseessä..

      Poista
  2. Voi mikä ihana!! Onnea perheenlisäyksestä:) Luna näyttää niin isolta tuollaisen rääpäleen vieressä. Meillä on muuten "murmeli" myös yleinen lempinimi kissoilla. "Misu-murmeli" varsinkin lipsahtaa helposti suusta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha murmeli meilläkin tarkoittaa yleensä kissoja tai mitä tahansa söpöä otusta :) Nyt Mia tottelee jo Chiqui-Murmeli nimeä. Pitää varmaan luopua siitä hetkeksi ettää oppii oikean nimensä :D

      Poista
  3. Aivan ihana ilmestys tuo Mia-kisuli! Onnea tosiaan ja erityisesti tänään!

    Godmother

    VastaaPoista
  4. Niin ja mukavaa, että Luna sai uuden leikkikaverin! Meno on varmaan välillä villiä... :)

    Godmother

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä meno on villiä :D viherkasvit ja kaikki saavat kyytiä näiden kynsissä. Tärkeintä on et molemmat viihtyy ja saavat seuraa toisistaan!

      Poista