perjantai 21. kesäkuuta 2013

Tacobussi

Tacobussi on ollut jo kauan kokeiltavien taqueroiden listalla. Pari viikkoa sitten kävimme testaamassa onko paikan ruokapuoli yhtä puoleensavetävä kuin ulkonäkö.



Illan hämärtyessa tacobussi köröttelee vakiopaikalleen Constituyentes -kadun varrelle ja tarjoilee nälkäisille tacoja, gringoja, volcaneja, frijoles charros, quesadilloja jne. mutta paikan erikoisuus on burrotet eli jättiburritot! Niillä siis mentiin.



Bussi oli sillä hetkellä tyhjillään joten valitsimme syrjäisen kulmaloossin bussin perältä. Tykkään aina matkustaa bussin takapenkillä ja näköjään sama mieltymys pätee bussissa syömiseenkin.

Tacon yleisin kyytipoika: ällönmakea Boing



Burrotet oli täytetty carne asadalla eli grillatulla naudanlihalla, paprikalla, sipulilla ja pavuilla. Hyvää oli, mutta ei mitenkään erityistä..Parempiakin tacoja on monesti syöty esim. Los Gusanosin gusanosit ovat voittamattomia, samoin Los Primosin pastor gringat. Niistä esittelyt myöhemmin.


Paikka oli kuitenkin omalaatuisen viehättävä eli voipi olla että nousemme Tacobussin kyytiin uudemman kerran. Seuraavalla kerralla otan listalta quesadillotan eli jättiquesadillan!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti