maanantai 31. elokuuta 2015

Päikkärikaverit


Oon aika onnekas kun työpaikka on niin lähellä että voin tulla kotiin lounaalle. Syömisen jälkeen otan pienen siestan ja sitten palaan töihin vielä kolmeksi tunniksi. Kissat ovat samalla parhainta sekä pahinta päikkäriseuraa: kun Chiqui alkaa kehrätä kainalossa tai vatsan päällä nukahdan itsekin ja töihinpaluu tuntuu mahdottomalta.

chiquibd
lunaychiquibds

Yöllä on sama homma ja aamulla ylös nouseminen on hankalaa kun nämä karvaturrit kehräävät kilpaa kyljessä kiinni. Parhainta ovat viikonloppuaamut kun voidaan kaikki köllötellä yhdessä, lämpimässä mytyssä niin pitkää kuin sielu sietää. ¡Ay, las kissas calientes!

6 kommenttia :

  1. Ai kissatkin harrastaa tota Jerry Lewis / sammakkomies -asentoa! Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luna nukkuu normaalisti käpälät ristissä pään vieressä mut Chiqui on vähän erikoisempi tapaus! Ehkä tuo on hänen mielestä erityisen mukava asento :D

      Poista
  2. Ihanat! Ja tutulta näyttää;) tuon Chiquin väri on kyllä hieno! Vähän kuin olisi tassut ja häntä dipattu johkin nokeen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, itseasiassa välillä sanonki häntä Nokinenäksi :) toinen näyttää siltä kun olis työntänyt kuonon, käpälät ja hännän mutavelliin :D

      Poista
  3. On ne todella söpöläisiä nuo karvaturri-kisuliinit...meillä muuten kisun yleisin nukkuma-/löhöasento on kaikki neljä tassua taivasta kohti vatsa pömpöllään viiksikarvat vipottaen. Leikki sujuu myös useimmiten selällään maaten tassuilla pään yli haroen:)

    t. godmother

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat on huippuja otuksia! Ja voin kuvitella tuon asennon haha :D

      Poista