tiistai 9. joulukuuta 2014

Joululoman fiilistelyä


Olen laskenut viikkoja ja päiviä tulevaan joululomaan. Nyt se sitten on vihdoin edessä viikon päästä. Huh!

Viime päivät ovat olleet aika tylsiä ja hiljaisia duunin puolesta. Tuntuu kuin koko maailma olisi jo lomamoodilla eikä ketään voisi vähempää kiinnostaa työnteko. Edessä häämöttävät 18 ihanaa vapaapäivää, jotka aion käyttää tehokkaasti rentoutuen.

Meillä oli suuriakin suunnitelmia tälle lomalle, mutta kukin vuorollaan ne kariutuivat milloin mihinkin motiiviin. Pyöriteltiin pitkään mielessämme Kuparikanjoneille matkustamista Pohjois-Meksikoon, mutta päätimme lykätä reissua toistaiseksi. Ottaen huomioon maan viimeaikaiset poliittiset hässäkät ja mielenosoitukset tällä hetkellä ei ole kovin fiksua matkustaa autolla ainakaan mihinkään pohjoisen osavaltioihin tai Guerreroon tai Michoácaniin. No way.

Joten joululomani agendalla on relaamisen lisäksi jopa kaksi asiaa: vallata vihdoin ja viimein Bernal, joka on ymmärtääkseni on kolmanneksi korkein kivi tällä planeetalla. Tuosta on ajettu monet kerrat ohi matkalla Sierraan, mutta koskaan en ole kivelle kiivennyt. Tämän loman aikana otan itseäni niskasta kiinni asian suhteen!

Toinen joululomaprojektini on joululahjat. Tänä vuonna aion tehdä salsaa ja pullottaa sen söpöihin pikku puteleihin, joihin teetän omat etikettini. Lahjoitan niitä sitten kavereille ja Jorman perheelle ja sukulaisille. Meksikolaisen salsan sijaan aion tehdä srirachaa, jota olen jo jonkin aikaa kotonakin tehnyt. Eilen toin maistiaisia työkavereille ja kaikki (yhtä valkosipulin inhoajaa lukuunottamatta)  rakastuivat tulisenmakeaan salsaan.


Terveisiä pirun kylmästä toimistosta! Täällä sitä päivät pitkät istuskellaan takki päällä, pipo-huivisysteemillä ja hanskat kädessä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti