torstai 25. heinäkuuta 2013

Asuntoesittely

Olen yleensä esitellyt täällä asumukseni ja vaikka tällä kerralla kyseessä onkin hotelli se on silti käytännössä kotini seuraavat kaksi kuukautta. Asumme siis Sonesta ES (Extended Stay) Suitessa Auburn Hillsin Featherstone Roadilla, joka on tarkoitettu nimensä mukaisesti pitkäaikaishotellielämään. Hotelli on aika sympaattinen ja kodikas ja kaikki tarvittavat asiat kuten pesukoneet, kuntosali ja keittiöt kokkailuvälineineen tekevät oleskelusta mukavaa. Mahtavaa on myös se ettei itse tarvitse siivota laisinkaan tai kokata aamiaista (laiskuuden huippu). Hotellin aamupala on yllättävän hyvä, mutta ehkä kuukauden päästä bagelit, puurot, jogurtit ja säilykehedelmät tulevat korvista ulos.




Ainoa miinuspuoli on sijainti. Mikään ei ole kävelymatkan päässä (paitsi huoltsikka tien toisella puolella) ja tiet ovat niin suoria, että kävellessä tuntuu kuin ei etenisi mihinkään. Mailien päässä häämöttää loppu, mutta tuntuu ettei sitä koskaan tule. Takseja tai busseja ei ole. Olen ihan vakavissani harkinnut pyörän ostoa ja testiajon jälkeen olen rakastunut Giant Tempt 5:een, jonka ehkä pikapuoliin noudan kotiin ;)

Aamut ovat yleensä rauhallisia kun suurin osa asukeista on painellut työmaalle saan rauhassa mussuttaa aamupalaa takapihalla.


puuroa pähkinöillä, rusinoilla ja kanelilla, tuore -ja säilykehedelmiä

takapihalta löytyy myös grilli, jossa torstaisin hotellin henkilökunta valmistaa bbq herkkuja
koriskenttä
sali, pieni mutta kätevä 
alakerran ruokailutila



Asumme kolmannessa kerroksessa ja naapureina meillä on lähinna intialaisia, joten saamme nauttia curryn tuoksusta aamusta iltaan. Tulee ihan ikävä Querétaron keskustan Curry Housea, jossa toisinaan kävimme syömässä..huoh..

Sitten vielä muutama hauska havainto huoneestamme. Ihmettelin ensimmäisenä päivänä keittiön lavuaarissa olevaa reikää, jossa luki "pro disposer". Jorma selitti, että sinne on ilmeisesti tarkoitus heittää ruoantähteet ja biojätteet, jonka jälkeen painetaan seinässä olevaa nappia ja sisällä oleva mylly jauhaa kaiken. Ihme systeemi, mutta kyllä se jaksoi jauhaa banaaninkuoret ja porkkanan kannat eli toimii.

don't insert your finger here

Sitten hella, jonka metalliset vastukset näyttävät ihan sellaisilta sytytettäviltä hyttyskarkoittajilta. Kestää vartti ennenkuin veden saa kiehumaan ja ainoastaan toinen levyistä toimii. Luovutin jo ja heitin esiliinan nurkaan.

jos kuvan kääntäisi se näyttäisi robotin naamalta

Ja valtava mikro, jonka sisuksiin voi työntää vaikka perhepizzan. Ainoa pro-laite, johon on panostettu. En kyllä ihmettele yhtään mikron suosiota kun katsoo supermarkettien kilometrin pituisia valmisruokahyllyjä.



Jep, taitaa kokkailut jäädä vähille tämän reissun aikana. Katsotaan vieläko mahtuvat samat vaatteet päälle parin kuukauden ulkona syömisten jälkeen. Jaiks...


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti