torstai 29. marraskuuta 2012

Munat meksikolaisittain vai meksikolaiset munat?

Tässäpä oiva aamiainen, lounas ja iltapala: meksikolainen munakokkeli. Tätä löytyy jok'ikisestä aamiaismestasta ja varmasti hyvin monen meksikolaisen aamiaspöydästä. En ole varma onko syy siinä, että tämän herkullisen kokkelin salaisuus piilee Meksikon lipun värejä edustavissa kasviksissa, vaiko yksinkertaisesti siinä, että kaikkia raaka-aineita on aina saatavilla huokeaan hintaan. Oli miten oli, esittelenpä teille herrat...


Tämän keittiön kovin kolmikkko! Näistä syntyy monenlaisia herkkuja... Jossei rakkaasta lähikaupastasi löydy serranoa, käytä jalapeñoa tai muuta vihreää, tuoretta chileä.


Ensi viikolla juhlitaankin jo Suomen itsenäisyyspäivää. Sen kunniaksi työnnän käteni ruisjauhoon ja kauhani riisipuuroon ja matkaan mielessäni koti-Karjalan kunnaille. Tämä iltapäivä sujuu siis karjalanpiirakanpaistohommissa. Adios!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti