torstai 10. lokakuuta 2013

Back to home!

Hola pitkästä aikaa!

Blogin päivityksessä on ollut pientä taukoa, sillä Jenkeistä kotiin palattuamme huomasimme että kämppämme nettiyhteys oli kadonnut tiehensä. Toissapäivänä yhteys ulkomaailmaan kuitenkin palasi ja nyt olemme taas virallisesti linjoilla.

Kotiinpaluu oli ihana. Omat tavarat, oma rauha, keittiö.

tätä tiskiä niin kaipasin
Netti ei ollut ainoa asia, joka oli poissaolomme aikana lakannut toimimasta: Taloyhtiömme jätehuoltoa hoitava firma oli jättänyt etupihalla oleva jäteastian tyhjentämättä ties kuinka monta viikkoa peräjälkeen, joten näky ja haju olivat aika valloittavia. Kärpäset, linnut, kissat ja koirat piirittivät tuota haisevaa kasaa kunnes se eilen vihdoinkin kuskattiin pois. Aina kun kyselimme, että milloin roskat haetaan niin vastaus oli iänikuinen mañana, mañana...Se kuuluisa huominen jota ei koskaan tule. Tervetuloa Meksikoon.

"huomenna tulee noutaja" ja pah
Mitä muuta on tapahtunut? Meksikossa vietetyn kahden viikon ajan olen syönyt kilokaupalla ihania, kermaisia avocadoja ja muita tuoreita herkkuja, kokkaillut huevos a la mexicanaa ja juonut tuorepuristettuja mehuja.

onko mitään parempaa kuin hidas aamiainen kukonlaulun kera?

Tuoreita herkkuja Waltsusta

anoppi oli kastellut habanerojani ahkerasti. Tässä tulos.
Syömisen lisäksi olen maalannut ja piirtänyt sekä hionut ja lakannut Jorman tekemän jakkaran. Aloitimme myös Jorman sedältä lahjoitetun ruokailuryhmän muodonmuutosta.

inspiraatio iski yllättäen

hioo hioo! (jakkaraa)
näkymät partsilta. naapurihuudin maissi kasvaa jo pitkänä

Olen myös aloittanut uuden duunin luomukauppa La gallina verdessä. Vietän päiväni ruudun ja puhelimen ääressä operatiivisen assarin nimikkeellä. Duuniin tietysti suuntaan pyörällä, joka on todella nopeaa ja paljon paljon helpompaa kuin aluksi kuvittelin. Täytyy vaan muistaa pitää silmät selässä koska joka suunnasta huristelevat autot eivät tunne armoa pyöräilijöitä kohtaan. Viikonloppuna oli Querétaro maratoni, johon suuntasimme pyörillä kun keskustan monet kadut olivat suljettu autoilta. GoPro oli messissä ja tarkoitus olisi laittaa pieni "turistikierros" kotikulmilta ja keskustasta heti kun pätkivä yhteys sallii hieman isompien tiedostojen lataamisen.

Palaamisiin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti