tiistai 10. syyskuuta 2013

Kurkistus Meijeriin

Käymme kerran viikossa läheisessä Meijerissä hoitamassa ruokaostokset. Eilen otin kameran mukaan ja salakuvailin supermarketin erikoisuuksia (älyttömyyksiä). Selvennyksenä vielä, että täälläpäin cooking tarkoittaa pakettien avaamista ja ruoan lämmittämistä mikrossa.

Kuten juoksumatoissa ja crosstrainereissa juomateline on olennainen osa ostoskärryn designia. Siihen on hyvä laskea cokis tai Big Gulp shoppailujen ajaksi ja siemailla aina kun jano yllättää. Käyhän marketissa tuntitolkulla huuhailu jo kunnon päälle ja vaatii oikeanlaisen nesteytyksen.


 Valmistaikinahylly on vaikuttava: makuja ja valikoimaa on vaikka mitä. Nämä ovat siis "tuoretaikinoita", ei pakasteita.


Ovatko keitetyt munat herkkuasi mutta et viitsi nähdä vaivaa keittämisessä ja kuorimisessa? Ei hätää: voit ostaa munasi valmiiksi keitettyinä ja kuorittuina. Hotelliimme saavuttuani söin aamiaisella näitä valmiiksi kuorittuja kumimunia kirpeästä sivumausta huolimatta. Aluksi ihmettelin miten aamupalavastaava jaksoi joka aamu keittää munat ja kuoria ne niin täydellisen virheettömästi. No eihän hän jaksanutkaan, vaan nips naps avasi pussin näitä herkullisia, salaperäisessä liemessä lilluvia kumimunia.

slurps 
Loputtomat valmisruokahyllyt mmmh! Tässä kuvassa käytävän vasen puoli on omistettu pizzoille kun taas oikea perheaterioille. Jälkkäreillä, vohveleilla, letuilla ja pilkotuilla vihanneksilla on omat yhtä suuret hyllyrivinsä. Kaikki kätevästi pakastettuna, ei muuta kuin mikroon ja tadaa.



Mites olisi pursotettavaa Party Cheese -juustoa? Vähän niinkuin kermaa, mutta keltaista ja ilmeisesti cheddarin makuista.


Valinnanvaikeus keksihyllyllä.


Ja vielä loppuun radioaktiiviset GloFishit.  Näitä kävi jo sääliksi...



4 kommenttia :

  1. tähän ei kai voi todeta muuta kuin, että "ayy por diooos" :S ja mitä ihmettä nuo glofishit ovat? koristeita vai jotain syötävää? :)

    VastaaPoista
  2. ihan eläviä fisuja olivat, akvaariota varten oletettavasti. ainakin toivon ettei syötäväks tarkoitettuja :D lemmikkiosastolta löytyivät koiranraksupussien vierestä.

    VastaaPoista