maanantai 17. joulukuuta 2012

Jouluisia terveisiä puutyöpajalta

Enää viikko jouluun! Tämän kuumuuden keskellä ei tunnu yhtään, että joulu olisi ovella. Päähäni on kai iskostunut se perinteinen mielikuva: luminen ja kylmä maisema, kynttilöitä ja jouluvaloja yön (ja päivänkin) pimeydessä, kinkku ja lanttulaatikko, karjalanpiirakat ja kylmäsavulohi. Oi nami...Onneksi täältä löytyy perustarvikkeita jouluisten herkkujen kuten piparkakkujen ja riisipuuron valmistamiseen.

riisipiirakoiden sivutuote kanelisokerilla namnam


piparkakku-ukko, kädessään pistooli tai tequilapullo ja päässään sombrero

käsivartensa menettänyt sankari

brandyyn hukutettu hedelmäkakku. tujua tavaraa..

Tarkoituksena oli pistää joulukortitkin Suomeen, mutta paikallinen postilaitos käyttää ilmeisesti kirjekyyhkyjä korttien lähettämiseen, sillä toimitusaika on vähintään 3 kuukautta. Työkaveri kertoi lähettäneensä Italian lomaltaan kortin mummolleen Meksikoon. Vuoden päästä kortti kilahti postilaatikkoon ja mummo kiitteli kovasti kortista eikä työkaveri ei enää edes muistanut koko reissua saati korttia..
Kämppämme on muuntautunut varsinaiseksi puutyöpajaksi. Baarijakkarat valmistuvat meksikolaisella täsmällisyydellä ja ammattitaidolla. No vähän suomalaisellakin...

sahaaminen on tarkkaa hommaa

vielä viimeiset poraukset

vieläkö muistatte Frankensteinin?

yksi valmis, kaksi jäljellä...


Taistelu viisumin kanssa jatkuu: tänään on lähes kuukausi siitä kun kävin toimittamassa paperit uutta viisumia varten, mutta mitään ei ole kuulunut ja suunniteltu Väli-Amerikan reissu lähenee..kävinpä tänään kysymässä että mitäs tehdään jossei viisumi ehdi saapua ennen reissua ja vastaus oli tyly: en saa poistua maasta ennenkuin viisumini on valmis. Jos hakisin UUTTA viisumia niin sitten voisin toki poistua mutta kun kyseessä on vanhan viisumin UUDISTUS niin poistuminen ei käy päinsä. Yritän nyt vielä selvitellä löytyykö mahdollista porsaanreikää, jonka kautta pääsisin livahtamaan muutamaksi viikoksi pois ja palaamaan vähin äänin takaisin. 

sunnuntai-kävely centrossa

Nauttikaa valkeasta joulusta! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti