lauantai 2. tammikuuta 2016

Hullut rullailijat


Tänä aamuna lämpömittari näytti -16°C, mikä aiheutti meikäläisessä muutaman kylmän puistatuksen. Eilisen avantouinnin jälkeen ei kuitenkaan mikään tunnu ylivoimaiselta, joten päätimme pakkasta uhmaten lähteä polkemaan joen rantaa kohti ystäväni synttäribrunssia. Perille päästyämme nälkä oli kova ja varpaat ja sormet kuin jäätyneet nakit.

Huurteinen joki ja matalalta paistava aurinko olivat kuitenkin kaiken jäätymisen arvoisia. Niin kaunista kaikkialla! Lumettomuudessakin on se hyvä juttu, että pyörällä pääsee rullailemaan mielin määrin.

vuoksi12
vuoksi10
vuoksi9
vuoksi4
vuoksi2
vuoksi3
vuoksi8
vuoksi1

Hullut rullalijat.


3 kommenttia :

  1. Toi valo on ensinnäkin piristävä ja toisekseenkin kuvailemaan houkutteleva! Kyllä se täälläkin vähän mietitytti, että kuin noi koirat pukee ja varustaa lenkille, kun "aamulla" (klo 11) mittarissa oli vielä 17 pakkasta... Onneksi oli tassuvahaa ja viime talvena Kolilta hommatut karvarukkaset!

    VastaaPoista
  2. Tassuvahaa! Voikohan kissoillekin laittaa moista? Luna muuten viihtyis ulkona mutta ilmeisesti tassut juuri paleltuu. Meinasin ostaa hänelle sellaset koirille tarkoitetut kumipohjaiset kengät mut arvelin et vois olla aikamoinen taistelu saada ne sen jalkaan :D

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia ja varsinkin aurinkoisella ilmalla myös lumeton maisema näytti hienolta Vuoksen varrella! Onneksi nyt on edes vähän lunta

    VastaaPoista