keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Where the winds hit heavy on the borderline



malonsaari
icy
jääpuikot4
malonsaari3
malonsaari4
malonsaari5
malonsaari6
malonsaari8
malonsaari10

Hei vaan! Tämä on jo kolmas viikkomme Suomessa mikä tuntuu ihan uskomattomalta. Muistan kun vielä Querétarossa mietin, että eihän tässä olla mihinkään menossa ja nyt tuntuu kuin en olisi poissa ollutkaan.

Kaikki on sujunut oikein hyvin. Vähäinen valon määräkään ei häiritse vaan motivoi lähtemään juoksulenkille tai saareen käppäilemään ennen pimeän laskeutumista. Nämä kuvat ovat läheisestä Malonsaaresta, jossa käytiin kera ystävien tarpomassa ja paistamassa makkaraa ja vaahtokarkkeja.

lunaliini
lunaliini2

Lunakin uskaltaa jo astua ulos puihin kiipeilemään. Kylmyys tosin ajaa sen nopeasti takaisin sisälle. Sauna ja pukuhuone ovat sen uusia lempparipaikkoja, joihin se rötkähtää nukkumaan useiden tuntien päikkäreitä.

mellonlahti
mellonmäki8
mellonmäkicollage

Nyt lähdetään juoksemaan läheisen hyppyrimäen rappusia. Tänään ei aurinkoa ole näkynyt, mutta kaikki ulkona on kauniin huurteista ja hiljaista että en voi lopettaa ihmettelyä. Kun vielä tulisi lunta ja jäät niin pääsisin opettamaan Jormalle hiihdon ja luistelun jalon taidon.

Eilen olimme -8C:ssa ja Jorma sanoi ettei se tuntunut edes kylmältä. Hyvä, koska ensi viikolla taidetaan olla sitten -16 C:ssa :D

10 kommenttia :

  1. Hienoja kuvia! Jännä nähdä miten erilaisia kuvia voi ihmisillä olla samasta paikasta. Nopeasti on menny kolme viikkoa Suomessa! Ollaan Aaken kanssa jotain hiippalakkisia otuksia noiden suippopipojen takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos :D Haluun nähdä siun ottamat otokset myös! Ja ootte oikein tyylikkäitä pipopäitä ;)

      Poista
  2. Tervetuloa Suomeen ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle uudessa kotimaassa! :)

    VastaaPoista
  3. Hienoja kuvia. Asutte vissiin jossain aika pohjoisessa ilmeisesti:)? Miten lento meni muuten Lunan kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ihan täällä Etelä-Karjalassa asutaan :)
      Lento meni hyvin, papereiden ja tarkastuksien kanssa ei ollut mitään ongelmaa missään vaiheessa ja oli hää vissiin ruokaakin saanut Amsterdamin kentällä. Perille päästyä alkoi kyllä sellainen mau'unta että huh :D tais olla vähän stressaantunut ja vihainen. Voisin joskus kirjoittaa vähän pidemmänkin raportin koko hommasta!

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Mäkihyppytorni hämäsi siis :D
      Joo kirjoita ihmeessä kissan kanssa matkustamisesta! Mua ainakin kiinnostaa, kun saattaa olla itsellekin ajankohtaista jossain välissä!

      Poista
  4. Ihania kuvia Una! Jatka valokuvaajan uraa...terkkuja Saila

    VastaaPoista