tiistai 8. joulukuuta 2015

Niin helppo, niin vaikea on lähteä





PC270054
PC270055
PC270058
PC280072
PC310179
PC310177


Täällä anoppilassa on niin kotoisaa. Meidän huone on varjopuolella, joten öisin siitä tulee oikea pakastin ja nukummekin viiden viltin alla. Aamut ovat sumuisia ja hyytäviä, mutta tämä tuskin on mitään verrattuna Suomen kylmyyteen. Kun herään aikaisin painelen ulos tyhjille kaduille ja juoksen läheiselle Chichin kukkulalle katselemaan citymaastureilla tuhatta ja sataa kaahailevia kotiäitejä.

Lunkki -Lunakin on sopeutunut yllättävän hyvin uuteen kotiinsa. Se on valloittanut yläkerran rahin itselleen ja köllöttelee siinä tyytyväisenä. Ehkäpä tuo rauhoittava calm -ruoka ei ollutkaan pelkkää hölynpölyä.

PC300152
PC300149

Pari päivää sitten koristelimme myös kuusen. Viimeiset neljä joulua olen viettänyt täällä Meksikossa, joten nyt on ihana kokea taas suomalainen joulu. Tulispa siitä oikein kylmä ja luminen!


8 kommenttia :

  1. Vähiin käy teidän Meksiko-päivät... Jossain uudessa ennusteessa herätellään toivetta valkeasta joulusta; kyllä kelpais!

    VastaaPoista
  2. Siis ihana tuo pikkuinen tuossa keskellä sohvaa!! Enää pari päivää lähtöön kohti pohjoista Suomea. Luin netistä hyviä uutisia: Koko maahan olisi tulossa valkea joulu :) Toivotaan että näin käy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu beibi on soma! Anoppi sanoo häntä Chiquiksi :D

      Poista
  3. Saavutte ainakin lumettomaan pimeään Suomeen, lämpötila ehkä 0:n vaiheilla. Vettä on satanut lähes joka päivä viimeisten viikkojen aikana. Pohjoisessa on lunta, etelässä ei. Toivottavasti joulusta tulee valkea. Onhan niitäkin ihmeitä tapahtunut, että yhdessä yössä sataa puoli metriä lunta. Laitapa kuva teidän matkatavaroista tänne, niin näemme mahtuvatko kyytiin.

    Roger

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se lumi sinne eteläänkin saapuu :) meillä on kolme isoa laukkua (samankokoisia kun miu pinkki laukku) ja yks lähes yhtä iso reppu, käsimatkatavarat ja Luna bokseineen. Laitan kuvan huomenna jos ehdin!

      Poista
    2. Luulen, ettei nuo kaikki mahdu meidän autoon kerralla. Iskä tulee yksin hakemaan, mie jään kotiin, niin mahtuu paremmin. Laita aikataulut miten lennätte ja lentojen numerot, niin voidaan seurata matkan etenemistä. Toivottavasti koneeseen ei tule terroristeja :)

      Poista
  4. Älä Una unohda niitä kolmea ruokapussia ja neljää pussia hiekkaa ja sitä isoa hiekkalaatikkoa :D

    VastaaPoista