maanantai 2. helmikuuta 2015

Puente


Tänään on puente eli pitkä viikonloppu, kiitos vaan Meksikon perustuslain vuosipäivän. Maanantai, joka tuntuu sunnuntailta - ihan parasta. Yksi päivä lisää löhöämistä, näpertelyä ja rentoilua.


Nukkumisen ja hengailun lisäksi viikonloppu on pitänyt sisällään:




Kissapainia. Luna on jo ystävystynyt naapurin Kittyn kanssa. Alkuvaihe oli vähän vaikea, mutta nyt he ovat jo ylimpiä ystäviä. Aina kun avaan takapihan oven Kitty loikkaa aidan yli tervehtimään Lunaa ja siitä syntyy sellainen ralli että jos meillä olisi mattoja ne olisivat pahemman kerran rutussa ja rullalla.


Catwalk -rakennusprojekti. Ja kolme viikkoa sitten kun hihittelin sille, että rakensimme raapimapuuta ja nyt sitten tämä. Kaikesta sitä itsensä löytää. Näköjään sitä tekee mitä tahansa lemmikilleen.



Rakensin myös tällaisen naulakkosysteemin hatuille ja laukuille. Olin jo kyllästynyt että ne olivat rutussa ja sullottuina kaappiin. Hioin ja lakkasin puupalan ja laitoin siihen löytämäni käsintehdyt metalliset koukut. Mustat ja mattapintaiset koukut näyttävät kivalta tummaa puuta vasten, kunnon rancho -tyyliin.




Kun olin päässyt puuhommissa vauhtiin niin näpertelin telineen koruilleni. Joululomalla innostuin tekemään chaquira -koruja ja kaikki tekeleeni olivat muovipusseissa yhdessä solmussa. Nyt koitti kuri ja järjestys prkl.


Suomituliaisia tietty. Hapankorput valkosipulivuohenjuuston, kurkun ja tomaatin kera. Rousk rousk rousk. Voisin syödä koko paketin, mutta yritän olla säästeliäs koska ken tietää milloin seuraavaksi saan hapankorppulähetyksen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti