sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Totaalisen lahjottu


Eilen ja tänään on aamukahvilla mussutettu joulupipareita ja päiväkahvin kera mässytetty Fazerin sinistä ja salmiakkipääkalloja. Oh mikä ihana sokerihumala! Tähän en kykene meksikolaisilla chilimakeisilla.



Vihdoin ja viimein saapui perille perheeni ja sukulaisten lähettämä joululahja. Noin puolitoista kuukautta siinä tausi mennä ennen kuin tämän kahdeksankiloinen köllikkä saatiin oikeaan osoitteeseen. Olihan se käynyt heittämässä yläfemmat Guadalajarassa (ja ties missä muualla) kunnes vihdoin saapui Santa Rosan postitoimistoon, josta anoppi sen kävi noutamassa.

Eilinen tuntui ihan jouluaatolta. Lämmin kiitos kaikille paketin lähettäjille! Oli ihan huippua saada pitkästä aikaa suomituliaisia :)

Luna oli enemmän kuin innoissaan pakkausmateriaaleista. Turha ostaa mitään kalliita kissaleluja kun paperipussit ja pahvilaatikot tuntuvat olevan parasta viihdettä.




2 kommenttia :

  1. Eih, olen kade! Olin juuri viime viikonloppuna Suomessa, mutta UNOHDIN ostaa karkkia kotiinviemisiksi! Siis miten voi unohtaa jotain tällaista... no onneksi seuraava käynti edessä jo maaliskuussa, ehkä sitä kaksi kuukautta kärvistelee ilman.

    VastaaPoista
  2. ounou! no onneksi jo pian pääset karkkiostoksille! kannattaa ostaa reilut varastot, ei pari suklaalevyä tai karkkipussia kauaa kestä :D ainakaan meillä...

    VastaaPoista