perjantai 21. syyskuuta 2012

Kämppäkatsaus

Muutaman viikon oleilun jälkeen olen jo aika hyvin tottunut uuteen ympäristöön eli aamuisin kiekuviin kukkoihin, keskipäivän paahteeseen ja iltaisin/ öisin naapurista paukkuviin ilotulitteisiin. Jotenkin kuvittelin että itsenäisyyspäivän jälkeen pahimmat pommitukset olisivat ohi, mutta maissipellon takaa olevasta barriosta kaikuu mariachi -musiikki ja raketit päivää tai kellon aikaa katsomatta. No, eipähän puutu toimintaa.

avaimen haltija Catrina

Tämä alue on kaikin puolin mukava, kaikki tärkeä löytyy suht läheltä ja jos kyytiä tarvitsee niin kadun päästä löytyy bussipysäkki ja takseja vilisee Manhattanin malliin. Onnistuinpa muuten löytämään netistä sellaisen ihmeen kuin paikallisbussien reitit ja aikataulut! Nyt ei tarvitse enää umpimähkään astua bussiin ja pohtia mielessään mihin landelle sitä päätyy. Vaikka kuskilta neuvoa kysyisinkin niin vastaus on aina sama "tällä pääset perille" ja lopulta päätyy jonnekin kaupungin laitamille rekka -ja bussikuskien varikolle. Centroon pääsee kätevästi yhdellä bussilla eikä 6,5 peson hintainen bussimaksu päätä huimaa. Ainoa pienoinen miinuspuoli rakkaan luomukauppamme, La Gallina Verden, kaukainen sijainti. Seuraavaksi esittelen teille nykyiset huudini:

kotikatu kullan kallis

skorpionin kestävät kengät!
Raúl, callejón de San Joaquinin kukkakauppias



Täällä kerrostalot ovat harvinaisia ja nekin harvat ovat 3-4 -kerroksisia ja suhteellisen tilavia. Yksiöitä on lähes turha yrittää etsiskellä.



Loistojuttu tässä fraccionamientossa on tilava takapiha, jonka nurmella kelpaa köllötellä aamupäivät. Vain uimallas puuttuu.





Sitten sisätiloihin! Koska kämppä on vuokrattu kalustamattomana ja laiskuuttamme/nuukuttamme emme ole hankkineet kalusteita sellainen se on edelleenkin. Lukuunottamatta pöytää, jonka viikko sitten nikkaroimme ja jonka nimesimme Frankensteiniksi joka suunnasta sojottavien ruuvien vuoksi.


Palasista koottu pöytäparka: Frankenstein

muistan teitä aina kun avaan jääkaapin ;) eli hyvin usein


kaappitilaa ei puutu


sali

kodin sydän

partsinäkymät: maissipelto ja kanala

Raúlin kukkaset

Tämän kämpän hinta/laatusuhde on hyvinkin kohdillaan. Etenkin kun ensi kuussa asumisjärjestelyt muuttuvat niin, että  Eleliini liittyy kommuuniimme niin jo alhaiset kustannukset pienenevät entisestään jättäen lisäbudjettia esim. reissailuun. Reissusta puheenollen, tänään hurautamme Zacatecasiin viikonlopuksi koko konkkaronkan voimin. Lähdempä siis pakkaushommiin! Palataan!

2 kommenttia :

  1. Voih, tuli melkeen tippa linssiin tuon jääkapin oven takia :) Hyvää reissua ! <3 Anita

    VastaaPoista
  2. voi Anita! Täällä olette messissä aina <3

    VastaaPoista