"don't eat me, please" |
nopalen kukka 'tuna', josta tehdään mm. jäätelöä |
Jorman äiti selitti minulle juurta jaksaen miten homma hoituu. Tämä on hänen perusreseptinsä nopaleille, jota voi myöhemmin jatkojalostaa vaikka mihin. Jos tykkää tulisemmasta versiosta voi keittoveteen lisätä esim. yhden kuivan chile de arbólin.
Nopalet voi vielä viimeistellä paistamalla ne öljyssä sipulin kera. Lopputuloksen tulisi näyttää tältä:
Valmiit nopalet ovat hyvä yhdistelmä panela -juuston ja tuoreen tomaatin kera. Salaatissa, tacoissa, lihan tai kalan lisänä. Oikeastaan ihan missä tahansa lisukkeena.
Aamupalasuositus: nopale-munakokkelia tortillojen välissä. Nam.
padassa |
Nopalet voi vielä viimeistellä paistamalla ne öljyssä sipulin kera. Lopputuloksen tulisi näyttää tältä:
Valmiit nopalet ovat hyvä yhdistelmä panela -juuston ja tuoreen tomaatin kera. Salaatissa, tacoissa, lihan tai kalan lisänä. Oikeastaan ihan missä tahansa lisukkeena.
Aamupalasuositus: nopale-munakokkelia tortillojen välissä. Nam.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti