lauantai 3. lokakuuta 2015
Agua de maracuya
Meksikolaisilla on mielikuvitusta erilaisten hedelmävesien suhteen. On limeä, ananasta, vesimelonia, kurkkua, tamarindoa, appelsiinia... Kaikista maistamistani kaikkien aikojen lempparini on ollut guanabanavesi, mutta nyt löytyi vielä herkumpi nimittäin passionhedelmävesi!
Kaksi viikkoa sitten bongasin näitä muhkeita maracuya -eli passionhedelmiä torilta. Tänään ostin myös reilun kilon verran näitä palleroita. Ne ovat niin ihanan makeita ja kirpeitä, sopivat aivan täydellisesti maustamattoman jogurtin kaveriksi. Mieleen tulee lakkahillo ♥
Aguan eli hedelmäveden teko on superhelppoa: otetaan vain hedelmäliha, heitetään blenderiin kera veden ja mahdollisesti siivilöidään. Makeutusta voi lisätä oman maun mukaan, itse tykkään luonnollisesta mausta ja kirpeydestä, joten en lisännyt mitään. Yleensä kadulla myytävät vedet ovat enemmän sokeria kuin hedelmää.
Pari palaa jäitä ja listo!
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti